Használt kardiogép és kondigép olcsón a Cardioplaza-tól

Kondigép vagy kardiogép érdekel? 06-30/554-6333 Horváth János

A nők kedvence kardiogépe – a taposógépek 10 legnagyobb előnye

A tökéletes otthoni kardiogépet keresed? Akkor ne is keress tovább, mert a taposógépeket imádni fogod, ha formás combok és fenékre vágysz. A stepperek nem véletlenül a nők egyik legnagyobb kedvencei, hiszen akár a nappaliban is parádés eredményeket érhetsz el velük. És az előnyök sora még korántsem ért véget, már mutatjuk is 10 pontba szedve miért akarsz te is egy taposógépet otthonra.

1. A taposógépek hatékonyan formálják a comb és a fenék izmait

Egy taposógép a te otthonodból sem hiányozhat, ha feszes fenékre és formás combokra vágysz. Ezek a praktikus kis gépek ugyanis első sorban az alsótest izmait dolgoztatják meg, méghozzá nem is akárhogy.

2. A stepperekkel villámgyorsan érhetsz el látványos eredményeket

A változásra pedig nem is kell sokat várnod, hiszen egy taposógéppel villámgyorsan jönnek majd az eredmények. Ez legfőképp a kardiogép kialakításának és működésének köszönhető, amely egy pillanatra sem enged megállni, a lábaknak folyamatosan mozognia kell. Ezzel garantálja a magas intenzitású, szuperhatékony edzéseket, a plusz kilók így néhány hét után már kezdenek is eltűnni.

3. A taposógépek digitális kijelzője segít mérni a teljesítményedet

A legújabb taposógépekkel, mint a Life Fintess vagy Technogym stepperekkel ráadásul könnyedén mérheted a teljesítményedet a digitális kijelzőnek köszönhetően. Így mindig nyomon követheted, hogy éppen milyen intenzitású edzésre van szükséged ahhoz, hogy a kívánt eredményeket elérd.

taposogep

4. A stepperek kímélik az ízületeket

A legjobb az egészben ráadásul az, hogy amennyire hatékonyak, legalább annyira kíméletesek is a taposógépek. Sportolás közben ugyanis a talpak stabilan állnak, a sarok nem csapódik a földhöz, így az ízületeket sem terhelik.

Különösen igaz ez az olyan modernebb stepperekre, mint például a Technogym vagy a Life Fitness, amelyek képesek teljesen lemásolni a hétköznapokon is gyakori, természetes mozgásformákat.

5. A taposógépes edzésektől sokkal jobb lesz a közérzeted

A többi otthoni kardiogéphez hasonlóan a zsírégetésen kívül természetesen rengeteg egyéb előnye is van a steppereknek. A rendszeres edzések megkezdése után már néhány héttel sokkal jobban érzed magad a hétköznapokon az alábbi élettani hatásoknak köszönhetően:

  • megnövekszik az energiaszinted,
  • az állóképességed is látványosan fejlődik,
  • jelentősen javul a keringésed,
  • csökken a szív- és érrendszeri betegségek kockázata,
  • felgyorsulnak az anyagcsere folyamatok,
  • mindezeknek köszönhetően a közérzeted is sokkal jobb lesz.

6. A stepperek a narancsbőrt is hatékonyan eltüntetik

És akkor azt még nem is említettük, hogy a taposógépek segítenek eltünteti a narancsbőrt. A cellulit ugyanis lényegében a bőr alatt lerakodó zsírsejtek összessége, a stepperek pedig éppen a legproblémásabb területeken égetik a legjobban a zsírt.

cardioplaza_stepper

7. A taposógépes edzések tökéletesek kezdő sportolók számára is

A rengeteg előny ellenére a taposógépek használata egyáltalán nem bonyolult, éppen ezért tökéletes választás akkor is, ha még csak most vágsz bele az otthoni edzésekbe. Ebben az esetben érdemes olyan professzionális gépet választanod, mint egy Life Fitness vagy éppen Technogym, amelyeken a támaszkodó karok garantálják a kényelmes és biztonságos sportolás élményét.

8. A stepperek szinte bárhol elférnek

A taposógépek nemcsak szuperhatékonyak, hanem igen praktikusak is, hiszen méretüknél fogva még egy kisebb lakásban is kényelmesen elférnek. Ráadásul nem is túl nehezek, így új stepperedet bármikor könnyedén átviheted egy másik helyiségbe, ha például vendégek érkeznek és útban lenne a nappaliban.

9. A taposógépes edzések nem járnak nagy zajjal

Tapasztalataink szerint a méretük mellett sokan még a zajszint miatt ódzkodnak eleinte az otthoni kondigépektől. A taposógépek azonban a leghalkabb típusok közé tartoznak, így nem kell attól tartanod, hogy a szomszédokat megzavarod az otthoni edzésekkel.

10. A steppereket olcsón beszerezheted

A rengeteg előny ellenére a stepperek árai egyáltalán nem járnak az egekben. Sőt, jóval olcsóbbak, mint a nagyobb kardiogépek. Használtan pedig ma már olyan professzionális és modern taposógépeket is beszerezhetsz igen kedvező áron, mint egy Life Fintess vagy Technogym modell, természetesen garanciával.

Fedezd fel a CardioPlaza használt taposógépeit, válaszd ki új otthoni kondigépedet most »

NYÁRI AKCIÓ - vásárolj most használt kardiógépet óriási kedvezménnyel


További kardiogépek és kondigépek, amelyek érdekelhetnek