Használt kardiogép és kondigép olcsón a Cardioplaza-tól

Kondigép vagy kardiogép érdekel? 06-30/554-6333 Horváth János

3+1 hasznos tanács, hogyan válassz kardiogépet otthonra

Régóta szeretnéd már elkezdeni az otthoni edzéseket, de nem találod a tökéletes kardiogépet? Fogalmad sincs, hogyan fogj neki a keresésnek? Akkor fogadd meg ezt a 3+1 tanácsot, és könnyedén kiválasztod majd a számodra legjobb kondigépet. Nézd, csak mit érdemes nagyon átgondolni vásárlás előtt!

1. Gondold át, hogy megéri-e vadonatúj kardiogépet vásárolni

Mielőtt egyáltalán elkezdenél azon gondolkodni, hogy milyen típusú kardiogépet vegyél otthonra, célszerű azt eldönteni, hogy mindenképpen vadonatúj sporteszközt szeretnél-e vásárolni. Tapasztalataink szerint ugyanis a legújabb kondigépek olykor csillagászati árai sajnos sokakat elriasztanak az otthoni sportolástól.

Pedig egy használt kardiogép legalább annyira tökéletes megoldás, hiszen a mai modelleket már elképesztő strapabírásra tervezik. Gondolj csak bele, hogy hosszú éveket húznak le edzőtermekben anélkül, hogy meghibásodnának, miközben akár több ezer ember nyúzza őket napról napra.

Sőt, rengeteg használt, otthoni kondigépre, mint például a CardioPlaza kínálatában is megtalálható sporteszközökre még garanciát is kapsz, így nyugodtan tervezhetsz új kedvenceddel hosszú távra.

2. Nézd meg, hova tudnád kényelmesen elrakni a kondigépet otthon

Természetesen fontos szempont az is, hogy mennyi helyed van az otthonodban, hiszen egy kisebb lakásban egy futópad például nem biztos, hogy kényelmesen elfér. Ettől azonban még aggodalomra semmi ok, hiszen ma már rengeteg helytakarékos, de igen hatékony kardiogép közül válogathatsz. Arról nem is beszélve, hogy számos kondigépet pontosan úgy alakítottak ki, hogy elférjen vagy legalább könnyedén mozgatható legyen az egyes helyiségek közt.

CardioPlaza tipp: egy Life Fintess szobakerékpár például tökéletes választás, hiszen még egy kisebb szobában is simán találsz neki helyet. Ráadásul igen hatékony edzéseket végezhetsz rajta otthon is, a további előnyei után pedig te is azonnal be akarsz mejd egyet szerezni.

szobabicikli

3. Határozd meg az otthoni edzések céljait

Miután belőtted a költségkeretet, és az otthonodban rendelkezésre álló hely alapján leszűkítetted a lehetőségek körét, ideje kiválasztani a céljaidhoz legjobban passzoló kondigépet.

Ez az a pont, ahol el kell döntened, hogy mit is szeretnél elérni pontosan az otthoni edzésekkel. Szeretnél minden problémás területről egyetlen gép segítségével fogyni? Inkább csak a formás combokra és fenékre mennél rá? Esetleg az állóképességedet is növelnéd néhány komolyabb, összetettebb edzéssel?

Merthogy egyáltalán nem mindegy, milyen típust választasz, hiszen a különböző kardiogépek a test más és más izomcsoportjait mozgatják meg. Viszont most könnyedén kiderítheted, hogy a te céljaidhoz melyik típus passzol a legjobban, hiszen egyetlen csokorba gyűjtöttük neked, hogy az egyes otthoni kondigépekkel milyen eredményeket érhetsz el »

+1 Gondolt át, hogy mennyire fontosak számodra a változatos edzések

Tapasztalataink szerint sokan azért tartózkodnak az elején az otthoni edzésektől, mert monotonnak tartják őket. Pedig egy jól kiválasztott kardiogéppel a testmozgás korántsem unalmas.

A szobakerékpárokon és a futópadokon például rengeteg program közül válogathatsz, de a tempó, a távok és az intenzitás váltogatásával, te is könnyedén megszínezheted az otthoni edzésterveidet.

Ezzel szemben egy taposógépen már valóban kevesebb lehetőség áll rendelkezésedre, viszont tökéletes választás, ha számodra a teljesítményfokozás és a látványos eredmények a legfontosabbak, minden más szempont pedig másodlagos.

cardioplaza_taposo

Találd meg a tökéletes, használt kondigépet otthonra olcsón, fedezd fel a CardioPlaza széles kínálatát most »

NYÁRI AKCIÓ - vásárolj most használt kardiógépet óriási kedvezménnyel


További kardiogépek és kondigépek, amelyek érdekelhetnek