Használt kardiogép és kondigép olcsón a Cardioplaza-tól

Kondigép vagy kardiogép érdekel? 06-30/554-6333 Horváth János

17+1 egyszerű, de fontos szempont használt otthoni futópad vásárláshoz – 1. rész

Használt futópadot vásárolnál otthonra, de nem tudod, hogy mire érdemes odafigyelni? Hosszú távra tervezel új kardiógépeddel, ezért szeretnéd a lehető legjobb döntést meghozni? Akkor ezt a listát mindenképpen olvasd végig, mert röviden és átláthatóan összeszedtünk minden egyes szempontot, amelyeket erősen ajánlott figyelembe venni, amikor haszált futópadot keresel.

1. szempont: a futópad márkája

Azoknál a termékeknél, amelyekkel hosszabb távra tervezel megéri mindig inkább olyan bevált, már sokat bizonyított márkát választani, mint például a Life Fitness vagy a Technogym. Ez ugyanis egyfajta garancia a megbízhatóságra. Nincs ez másként az otthoni futópadok esetében sem, hiszen Te sem feltétlen bíznál meg jó szívvel egy olyan kardiógépben, amelyről még soha nem hallottál, igaz?

2. szempont: a márkáról található vélemények

Ha találtál egy számodra szimpatikus márkát, de korábban csak néhány alkalommal találkoztál vele, akkor mindenképpen olvass utána a véleményeknek. A komolyabb webáruházak honlapján és különböző fórumokon rengetegen osztják meg tapasztalataikat az általuk használt kardiógéppel kapcsolatban, ami jó kiindulási alap lehet a választás során.

3. szempont: az otthoni kardiógép részletes termékleírása

A nézelődés és válogatás során a termékleírásokra is célszerű rápillantani, hiszen ebből egyfelől megtudhatod, hogy az adott futópad megfelel-e elvárásaidnak például a mérete és a teljesítménye alapján. Másfelől az is árulkodó jel, ha egy termékről nem találni részletesebb ismertetőt, ilyenkor érdemes kétszer is átgondolni a vásárlást.

Képernyőfotó 2018-07-18 - 8.28.56

4. szempont: a futópad karbantartása

A futópadok már a komolyabb sporteszközök közé tartoznak, ezért időnként egy kis karbantartással számolnod kell, ha szeretnéd, hogy hosszú távon is tökéletesen működjenek. Ez persze nem azt jelenti, hogy folyamatosan barkácsolnod és szerelned kell, hiszen a modernebb otthoni kardiógépek közt ma már találsz olyan modelleket, amelyeken elég évente egyszer leellenőrizni a csavarokat és egy kicsit megolajozni.

5. szempont: szervízlehetőség a használt kondigépekhez

Ahogyan az összes műszaki terméknél, úgy természetesen a futópadoknál is előfordulhat egy-egy meghibásodás. Éppen ezért erősen ajánlott olyan márkát vagy webáruházat választani, amely képes szakértői segítséget nyújtani, valamint szervízlehetőséget biztosít.

6. szempont: a futópad állapota, kopása

A használt futópadok vásárlása mára korántsem jár akkora kockázattal, mint azt gondoltad volna. A professzionális gépeket ugyanis úgy tervezik meg, hogy a konditermek extra igénybevétele mellett is bírják a strapát, rengeteg üzletben és webáruházban pedig garanciát is vállalnak a termékeikre.

A vásárlás előtt ettől függetlenül azonban ne felejtsd el megnézni, hogy a választott futópad mennyire kopott, ebből ugyanis következtethetsz arra, hogy korábban milyen terhelésnek volt kitéve és mennyire bántak vele óvatosan.

cardioplaza_futópadválasztás_otthonra_2

7. szempont: a futópad megjelenése, esztétikája

Kopott kondigépet egyébként már csak azért sem éri meg vásárolni, mert nem mutat jól majd otthonodban. Vedd figyelembe, hogy az új futópaddal hosszú évekre tervezel, így fontos, hogy olyan igényes és esztétikus típust válassz, amely passzol lakásodhoz.

8. szempont: a futófelület mérete

A stílus mellett éppoly fontos a futópad mérete is, méghozzá több szempontból is. Egyrészt nyilván jó, ha elfér például a nappaliban, másrészt viszont a végletekig sem mehetsz el a helytakarékosság miatt. A kényelmes otthoni edzésekhez ugyanis legalább 45 cm széles és 120 cm hosszú futófelületre lesz szükséged.

9. szempont: az otthoni kardiógép hangereje

Tapasztalataink szerint a futópad vásárlása előtt nem is gondolnak arra, hogy mennyire fontos szempont a hangerő. A termékleírásokban azért ne felejts el ránézni, hogy a kinézett otthoni kardiógép milyen zajszint mellett működik, hiszen minden bizonnyal te sem vágysz dühösen kopogó szomszédokra.

10. szempont: a futópad stabilitása

Szeretnél stabil, biztonságos futópadot választani otthonra? Akkor az alábbi árulkodó jelekre figyelj oda vásárlás előtt:

  • nyikorgás
  • billegés
  • túl alacsony súly
  • gyanúsan alacsony ár
  • rövid garanciális idő.

Találd meg a tökéletes használt futópadot olcsón, válogass a CardioPlaza kínálatából most »

NYÁRI AKCIÓ - vásárolj most használt kardiógépet óriási kedvezménnyel


További kardiogépek és kondigépek, amelyek érdekelhetnek